За нас

Фирма „Колор” ООД е създадена през 1989г., още в първите дни на демокрацията като „ЕТ”. Това е Българска фирма, която работи в сферата на търговията и обслужването. Още в първите дни от нейното създаване фирмата си стъпва здраво на краката, като отваря голям и отлично зареден със стока магазин в центъра на град Дупница. С отлично обучен персонал, бързи доставки от страна на търговските партньори, както и със собствен транспорт, фирмата взима ключови позиции в търговията с железария и инструменти.

През 2002г. се преобразува в „ООД” с основна дейност търговия с ВиК, санитария, електроматериали, инструменти, железария и строителни материали. Персонала се увеличава драстично, както и професионализмът като цяло във фирмата. Отварят се още два големи магазина в София, както и Хипермаркет в индустриалната зона на територията на община Дупница. Подписани са допълнителни договори и споразумения за доставка на различни по вид и структура стоки и строителни материали. Колор ООД става водещ партньор на десетки български производители, като и до сега партньорството е на високо ниво.

Супермаркети и магазини за строителни материали на фирма „Колор“ ООД има дългогодишен опит в търговията със строителни материали, консумативи и аксесоари на едро и дребно в град София и град Дупница. Обектите на фирма „Колор“ ООД разполага с добре заредени магазини, отлични цени, бързо и качествено обслужване и винаги е в готовност за доставка на точния адрес.

Най – новата придобивка за клиентите в Дупница на фирма „Колор“ ООД е “дизайнерски център”, разположен на 600 кв.м, където всеки клиент, и този с най-изтънчения вкус, може да купи всичко за модерна и уютна баня и интериора на дома си, както и да получи безплатни съвети от добре обучените продавач-консултанти. В магазина може да намерите голям избор на модерни стоки на най-ниски цени, но с гарантирано качество.

 

Пазаруването при нас е истинско удоволствие. Заповядайте, ще останете доволни!

WhatsApp chat